Και για τις τρεις μηχανές η νέα έκδοση Firmware έχει τον αριθμό 1.1 και διορθώνει ένα πρόβλημα όπου σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις εάν προέκυπτε σφάλμα φακού η φωτογραφική μηχανή δεν ήταν δυνατό να επανέλθει ακόμη κι όταν γινόταν απενεργοποίηση και έπειτα ενεργοποίησή της.
Μπορείτε να κατεβάσετε το νέο Firmware 1.1:
- για την Nikon Nikon Coolpix S5300 εδώ
- για την Nikon Nikon Coolpix S6600 εδώ
- για την Nikon Nikon Coolpix S6800 εδώ
The following two tabs change content below.
Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο.
Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
Latest posts by Βάιος Βήτος (see all)
- Christmas Wish: Οι φωτογράφοι όλου του κόσμου ενώνονται για να δώσουν χαρά στα παιδιά που είναι στα νοσοκομεία! - Σάββατο, 14 Δεκέμβριος 2019
- Θραυσματικές Εικόνες Γυναικών: Περί σαγήνης. Έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Καρκατσέλη - Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2019
- Time: Στα παρασκήνια φωτογράφισης της Greta Thunberg, Person of the Year 2019 - Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2019
- Vlog: Φωτογραφίζοντας τοπίο και φύση στο Γράμμο [2o μέρος] - Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2019
- Η Fujifilm δεν θα είναι στη Photokina; - Τρίτη, 10 Δεκέμβριος 2019
viaNikon