Δείτε εικόνες από μία Nikon D4 και μία Nikon D3S οι οποίες επιβίωσαν μετά από ώρες εκτεθειμένες σε καταιγίδα


Δείτε εικόνες από μία Nikon D4 και μία Nikon D3S οι οποίες επιβίωσαν μετά από ώρες εκτεθειμένες σε καταιγίδα

Ο Alexy Joffre Frangieh, φωτογράφος από το Λίβανο, χρησιμοποίησε την Nikon D4 του με τον Nikkor 14-24mm f/2.8 (συνολικά αξίας περίπου 6.500 ευρώ) καθώς και μία Nikon D3S με τον Nikkor Fisheye 16mm f/2.8 για να δημιουργήσει ένα Time Lapse Video.

Έστησε τον εξοπλισμό του σε περιοχή του Λίβανου και έφυγε για να επιστρέψει στο σπίτι του, το οποίο βρισκόταν 200 χιλιόμετρα μακριά, αφήνοντας τις μηχανές να τραβάνε όλο το βράδυ. Την επόμενη ημέρα γύρισε για να πάρει το υλικό, αλλά βρήκε τις δύο μηχανές μούσκεμα, καθώς μία καταιγίδα είχε χτυπήσει την περιοχή. Οι μηχανές συνέχισαν να τραβάνε φωτογραφίες αλλά το νερό κατάφερε να εισχωρήσει σχεδόν παντού.

Εκτός των δύο μηχανών που τελικά επιβίωσαν της καταιγίδας (θα χρειαστούν βέβαια στέγνωμα και καθάρισμα), φαίνεται ότι και οι ειδικές εξωτερικές μπαταρίες που είχε εγκαταστήσει στο χώρο ο Alexy δεν επηρεάστηκαν.

Ευχαριστούμε πολύ τον Alexy για την άδεια του να δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες του στο άρθρο μας. Αν η καρδιά σας αντέχει να δείτε περισσότερες τότε επισκεφτείτε την σελίδα του στο Facebook εδώ.

nikon-d4-water-4

nikon-d4-water-1

nikon-d4-water-2

nikon-d3-water-3

nikon-d3-water-2

nikon-d3-water-1

nikon-d3-water

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!