Nikon D500, δείτε την να τραβάει 10 καρέ το δευτερόλεπτο


Nikon D500, δείτε την να τραβάει 10 καρέ το δευτερόλεπτο

Οι Nikon D500 και Canon EOS 7D Mark II είναι αυτή τη στιγμή δύο ιδανικές μηχανές για τη λήψη φωτογραφιών άγριας ζωής και την φωτογράφιση αθλητικών γεγονότων.

Στο παρακάτω video δείτε την Nikon D500 να πιάνει τα 10 καρέ το δευτερόλεπτο.

Συγκριτικά παραθέτουμε και την λήψη των 10 καρέ το δευτερόλεπτο από τη Canon EOS 7D Mark II.

Ποια σας αρέσει πιο πολύ;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    Η Canon EOS 7D!!!!!

  • #
    1

    Ξεκάθαρα η Canon 7D ήταν και θα είναι πάντα πρώτη σε αυτή την κατηγορία όσο και αν παίζει η nikon με το marketing των νέων μηχανών της.

  • #
    1

    Χαστουκίζει ανελέητα.
    Αυτη η μηχανή ειναι πλασμένη δια χειρός Διονύση Παπαγιανοπουλου στη ταινία το “ξυλο βγηκε απ τον παράδεισο”
    Κ,Β

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!