Αναβάθμιση Firmware για τη Nikon D5500


Αναβάθμιση Firmware για τη Nikon D5500

To νέο Firmware της Nikon D5500 προσφέρει τις εξής τροποποιήσεις – βελτιώσεις:
• Οι φακοί AF-Ρ DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G VR και AF-Ρ DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G υποστηρίζονται πλέον. Η απόσβεση κραδασμών μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί με τη νέα επιλογή Οπτικό VR στο ΜΕΝΟΥ ΛΗΨΗΣ φωτογραφιών, το οποίο εμφανίζεται όταν είναι προσαρτημένος ένας φακός AF-Ρ DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G VR. Το ΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜ. ΡΥΘΜΙΣ. τώρα περιέχει μία επιλογή a5 Δακτύλ. χειροκ. εστίασ. λειτ. AF που μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί όταν έχει προσαρτηθεί ένας φακός AF-P DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G VR ή AF-P DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G.
• Έχουν διευθετηθεί τα παρακάτω προβλήματα:
– Θόρυβος προέκυπτε σε διαστήματα τεσσάρων δευτερολέπτων στην έξοδο ήχου σε εξωτερικές συσκευές εγγραφής που συνδέονταν μέσω HDMI στη ζωντανή προβολή video.
– Η επιλογή αρνητικών τιμών για Αντιστάθμιση έκθεσης στην οθόνη ΜΕΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ > Επεξεργασία NEF (RAW) δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
– Επιλέγοντας το ON για Ομαλοποίηση έκθεσης κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης με περιοδικό χρονοδιακόπτη επιδρούσε σε όλες τις λήψεις μετά την υπερέκθεση της πρώτης.

Θα βρείτε το νέο Firmware για τη Nikon D5500 εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!