Nikon D5500: έρχεται η πρώτη DSLR της Nikon με οθόνη αφής;


Nikon D5500: έρχεται η πρώτη DSLR της Nikon με οθόνη αφής;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα NikonRumors η Nikon D5500 θα αντικαταστήσει την Nikon D5300 (μία εξαιρετική μηχανή την οποία έχουμε κάνει review στο pttlgr).
Για κάποιο λόγο η νέα Nikon “πηδάει” το νούμερο 5400 που θα περιμέναμε να είναι το νέο μοντέλο. Το σημαντικό όσο αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας DSLR είναι ότι θα έχει οθόνη αφής, κάτι το οποίο γίνεται για πρώτη φορά σε DSLR της ιαπωνικής εταιρείας.

Η ίδια ιστοσελίδα αναφέρει ότι μέσα στο 2015 θα έχουμε και την ανακοίνωση του μοντέλου που θα αντικαταστήσει την Nikon D7100 και η οποία το πιο πιθανό είναι να λέγεται Nikon D7200.

Μένει να κάνουμε υπομονή καθώς το 2015 έρχεται σε 20 ημέρες και από ότι φαίνεται θα είναι ενδιαφέρον από την αρχή του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

NikonRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    ¨Αγαπητε Βαιο στο Body 7200 που φορα 18-140 τι διαφορα θα δω με το φακο 18-300 εύχαριστω

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!