Ανακοινώνεται στις 26 Ιουνίου και το όνομα αυτής Nikon D810


Ανακοινώνεται στις 26 Ιουνίου και το όνομα αυτής Nikon D810

Μέχρι σήμερα οι φήμες έλεγαν ότι η νέα βελτιωμένη μηχανή με τον θηριώδη Full Frame αισθητήρα των 36 megapixels θα ονομάζοταν Nikon D800S, κατά την προσφιλή συνήθεια της Nikon να βάζει το S στα αναβαθμισμένα μοντέλα που παρουσιάζει κατά καιρούς.

Η ιστοσελίδα NikonRumors αναφέρει όμως ότι βάση διασταυρωμένων πληροφοριών που έχει το νέο μοντέλο που θα αντικαταστήσει τις Nikon D800 και Nikon D800E θα ονομάζεται Nikon D810.
Με άλλα λόγια η Nikon ακολουθεί την στρατηγική της στην ονομασία μοντέλων που είχε εφαρμόσει με την Nikon D600 και την νέα Nikon D610.

Μένει φυσικά να δούμε και την επίσημη ανακοίνωση σε περίπου 10 ημέρες. Διαβάστε ποια είναι τα πιθανά της τεχνικά χαρακτηριστικά και σε ποια θα εμφανίζεται βελτιωμένη εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

NikonRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!