LUX NIKON KIT, μία Nikon Df με Nikkor 14-24mm, αξίας 41.400 δολαρίων


LUX NIKON KIT, μία Nikon Df με Nikkor 14-24mm, αξίας 41.400 δολαρίων

Το LUX NIKON KIT αποτελείται από μία επίχρυση Nikon Df και ένα επίχρυσο φακό Nikkor 14-24mm, επικαλυμμένα από χρυσάφι 24 καρατίων. Τα λαστιχένια μέρη της μηχανής και του φακού έχουν αντικατασταθεί από δέρμα και το κιτ δίνεται σε επίχρυση ειδική θήκη.
Φυσικά η μηχανή και ο φακός λειτουργούν όπως θα έπρεπε και μαζί τους δίνονται και όλα τα αξεσουάρ που παρέχονται στην original συσκευασία.

Η τιμή του LUX NIKON KIT είναι στα 41.400 δολάρια και θα παραχθούν μόλις 77 μονάδες προς διάθεση. Μαζί θα δίνεται και ένας χρόνος εγγύησης καλής λειτουργίας.

Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα LUX NIKON KIT μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.

LUX NIKON KIT

LUX NIKON KIΤ-2

LUX NIKON KIT-1

LUX NIKON KIΤ-3

LUX NIKON KIΤ-4

LUX NIKON KIΤ-6

LUX NIKON KIΤ-8

LUX NIKON KIΤ-7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Brikk
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!