KIPON IBEGON 12mm f/2.8: Νέος φακός για το Fujifilm X σύστημα

Ένας νέος φακός στην οικονομική κατηγορία, για το σύστημα Fujifilm X, είναι ο Kipon 12mm f/2.8 Fujifilm.

Ο KIPON 12mm f/2.8 Fujifilm είναι ένας φακός που αποτελείται από 12 οπτικά στοιχεία σε 9 ομάδες, προσφέροντας μόνο manual εστίαση.

Μπορεί να εστιάσει από τα 10 εκατοστά (ο πίνακας της εταιρείας αναφέρει τα 15 εκατοστά), προσφέροντας γωνία κάδρου 89.3 μοίρες.

Το διάφραγμα του αποτελείται από 7 λεπίδες και η μέγιστη αναλογία αναπαραγωγής είναι 1:10.

Θα είναι διαθέσιμος από τον Σεπτέμβριο.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x

Adblock Detected

Για να συνεχίσετε την περιήγησή σας στο pttl.gr, παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Ad Blocker.

Οι διαφημίσεις μας επιτρέπουν να διατηρούμε το περιεχόμενο δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας. Χωρίς τη διαφημιστική υποστήριξη, η λειτουργία και η εξέλιξη του site δεν θα ήταν εφικτές.

Μόλις απενεργοποιήσετε το Ad Blocker, ανανεώστε τη σελίδα για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο του pttl.gr.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόησή σας.