Δείτε τους νικητές του Nikon Everyday Cinema Video Contest


Δείτε τους νικητές του Nikon Everyday Cinema Video Contest

Ο διαγωνισμός δέχτηκε πολυάριθμες και πολύ αξιόλογες συμμετοχές, σύμφωνα με τον Sharon Henley, Sr. Manager στον τομέα του μάρκετινγκ της εταιρείας. Οι περισσότεροι από 500 συμμετέχοντες ασχολήθηκαν με μεγάλη ποικιλία θεμάτων, από το άναμμα μιας φωτιάς μέχρι την κατάβαση βουνών και η κάθε συμμετοχή βαθμολογήθηκε με βάση 3 κριτήρια: δημιουργικότητα-αυθεντικότητα, ποιότητα και συνάφεια με το θέμα του διαγωνισμού.

Στην πρώτη θέση του διαγωνισμού βρέθηκε ο Joshua McLawhorn από τη Φλόριντα με το φιλμ με τίτλο “Almost Ready”, όπου μας αφηγείται με μοναδικό τρόπο την προετοιμασία μιας κοπέλας για το ραντεβού της μέσα σε μόλις δέκα λεπτά. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Tim Burton από τη Utah με το φιλμ με τίτλο “Home”, με το οποίο μας ταξιδεύει σε μια χειμωνιάτικη χιονισμένη μέρα στο ιδιαίτερο μέρος που αποκαλεί σπίτι του.Στην τρίτη θέση συναντάμε τον Elke Talbot από τη Βόρεια Καρολίνα με το φιλμ με τίτλο “Cake” με το οποίο μας παρουσιάζει τη δημιουργία ενός γλυκού με ένα δικό του πρωτότυπο και αναπάντεχο τρόπο.

Δείτε το φιλμ του Joshua McLawhorn με τίτλο “Almost Ready”:

Δείτε το φιλμ του Tim Burton με τίτλο “Home”:

Δείτε το φιλμ του Elke Talbot με τίτλο “Cake” :

Δείτε όλα τα φιλμ που τιμήθηκαν με επαίνους εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Nikon Cinema
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!