Η Nikon ετοιμάζει Firmware που θα κάνει τις DSLR της καλύτερες στην λήψη video


Η Nikon ετοιμάζει Firmware που θα κάνει τις DSLR της καλύτερες στην λήψη video

To νέο Firmware θα επιτρέπει τον συγχρονισμό των εντολών έναρξης και παύσης εγγραφής video από τις μηχανές με τον εξωτερικό καταγραφέα (Atomos) και θα είναι διαθέσιμο αυτό το καλοκαίρι.

Επιπλέον το νέο Firmware θα υποστηρίζει την λήψη ασυμπίεστου Full HD video μέσω HDMI σε εξωτερικούς καταγραφείς και θα προσφέρει καλύτερη δυνατότητα επεξεργασίας των videos που δημιουργούνται.

H είδηση έρχεται μερικούς μήνες μετά τις φήμες που μιλούσαν για ένα ειδικό πρόγραμμα αναβαθμίσεων Firmware για τις DSLR μηχανές της Nikon.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Βαιε για ολες τις μηχανες; Και τις crop??

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!