Αυτή είναι η τιμή της Action Camera της Nikon, Nikon KeyMission 360


Αυτή είναι η τιμή της Action Camera της Nikon, Nikon KeyMission 360

Η ιαπωνική εταιρεία δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες για την Nikon KeyMisssion 360 πλην των βασικών.

Η πρώτη μηχανή της σειράς action cameras της Nikon, προσφέρει 4K video, με καταγραφή στις 360 μοίρες. Διαθέτει δύο επεξεργαστές και φακούς, τον ένα απέναντι από τον άλλο, με σκοπό να καταγράφει videos 360 μοιρών που συνθέτονται μέσα στη κάμερα και είναι εξοπλισμένη με ψηφιακό σταθεροποιητή .

Μπορεί να καταδυθεί μέχρι 30 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού και είναι ανθεκτική σε σκόνη, χτυπήματα, πτώσεις από τα 2 μέτρα και χαμηλές θερμοκρασίες.

Το γερμανικό ηλεκτρονικό κατάστημα Cyberport καταχώρησε την Nikon KeyMission 360 στον κατάλογο του, αποκαλύπτοντας την τιμή της, η οποία είναι στα 499 ευρώ (δεν έχουμε επιβεβαίωση από τη Nikon).

Επιπλέον μέσω της περιγραφής βλέπουμε ότι η Nikon KeyMission 360 θα έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο, WiFi, NFC, Bluetooth, θύρα USB και υποδοχή για microSD κάρτες μνήμης, ενώ θα λειτουργεί με ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου.

H νέα κάμερα αναμένεται να είναι διαθέσιμη την άνοιξη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Cyberport
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Αν είναι αυτή η τιμή είναι πολύ καλή.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!