Τελευταίες ημέρες για συμμετοχή στο διαγωνισμό #LookBackAtNikon με πλούσια δώρα


Τελευταίες ημέρες για συμμετοχή στο διαγωνισμό #LookBackAtNikon με πλούσια δώρα

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου έχετε για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό της Nikon #LookBackAtNikon στο Instagram.

Τελευταίες ημέρες για την υποβολή συμμετοχών στο διαγωνισμό #LookBackAtNikon στο Instagram Nikon με πλούσια δώρα

Αθήνα, Ελλάδα, 5 Σεπτεμβρίου 2017 – Στα πλαίσια των εορτασμών της 100ής επετείου της, η Nikon έχει ξεκινήσει έναν διαγωνισμό στο Instagram για τους φίλους και φανατικούς υποστηρικτές της σε όλη την Ευρώπη, προσφέροντας πλούσια δώρα στους νικητές. Ο διαγωνισμός προσκαλεί τους συμμετέχοντες να τραβήξουν μια φωτογραφία που δείχνει μια αντανάκλαση του εαυτού τους και της Nikon τους. Οι συμμετέχοντες που θα τραβήξουν την καλύτερη “selfie” μπροστά σε έναν καθρέφτη, γυαλί, λίμνη ή οποιαδήποτε αντίστοιχη επιφάνεια της επινόησής τους θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια σειρά από βραβεία, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφικών μηχανών Nikon. Πιο συγκεκριμένα,
– Η πρώτη θέση κερδίζει μία D500 με φακό 16-80 mm
– Για τη δεύτερη θέση προσφέρονται δύο D7500 με φακό 18-140 mm
– Για την τρίτη θέση προσφέρονται τέσσερις D5600 με φακό 18-55mm
– Για τις 100 Εύφημες μνείες προσφέρονται 100 μπλουζάκια Nikon

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε την @NikonEurope στο Instagram.

#LookBackAtNikon

Η περίοδος υποβολής συμμετοχών λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου. Μοιραστείτε τη φωτογραφία σας με τη φωτογραφική σας μηχανή Nikon στο Instagram με το hashtag #LookBackAtNikon και διεκδικήστε τα βραβεία.

H πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση καθώς και οι εύφημες μνείες θα επιλεγούν από την Nikon και μια επιτροπή προσκεκλημένων κριτών που περιλαμβάνει τους davidwallaceshootsPalomaparrotmalthezimakoffdanielsjensenmarisahampe
nikon_photography_mazleitnermattiabonavida και rbs_photo.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα 100ά γενέθλια της Nikon και για να δείτε το επετειακό περιεχόμενο, επισκεφθείτε τον επετειακό κόμβο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Nikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία: www.nikon.gr.

Ακολουθήστε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/NikonGR και στο Instagram: @nikongreece

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon Photo Competitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!