Οι Nikon NPS της Ιαπωνίας σταμάτησαν τις πωλήσεις της Nikon D4


Οι Nikon NPS της Ιαπωνίας σταμάτησαν τις πωλήσεις της Nikon D4

Όπως έχουμε ήδη γράψει η Nikon θα μας παρουσιάσει στις 17 Ιανουαρίου μία νέα DSLR.
Επίσης στις 7 Ιανουαρίου ξεκινάει στο Λας Βέγκας το CES 2014 (Consumer Electronics Show), όπου παραδοσιακά οι περισσότερες φωτογραφικές εταιρείες παρουσιάζουν νέα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα NikonRumors οι NPS (Nikon Professional Services) στην Ιαπωνία, σταμάτησαν να πωλούν την ναυαρχίδα της εταιρείας Nikon D4. Ήδη εδώ και πάνω από 6 μήνες υπάρχει η φήμη για την νέα Nikon D4, με πιθανότερες ονομασίες Nikon D4s ή Nikon D4x, και ίσως δούμε μία παραλλαγή της υπάρχουσας μηχανής με περισσότερα megapixels. Από την άλλη δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου, αφού προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει καθόλου τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας μηχανής.

Υπομονή λοιπόν περίπου ένα 15νθήμερο για να μάθουμε τι ακριβώς μας ετοιμάζει η Nikon.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

NikonRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!