Η Nikon ανακοίνωσε ότι θα επισκευάσει ΔΩΡΕΑΝ τις προβληματικές Nikon D750


Η Nikon ανακοίνωσε ότι θα επισκευάσει ΔΩΡΕΑΝ τις προβληματικές Nikon D750

Πρόκειται για την πιο γρήγορη αντίδραση που έχουμε δει από την εταιρεία για πρόβλημα που παρουσιάζεται σε κάποιο από τα προιόντα της, πράγμα που δείχνει ότι η ιαπωνική εταιρεία έμαθε πάρα πολλά από την υπόθεση της Nikon D600.
Η παροχή αυτής της υπηρεσίες προβλέπεται να ξεκινήσει στα τέλη Ιανουαρίου.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Nikon.

Προς τους χρήστες της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής SLR Nikon D750 (ενημέρωση της 09/01/2015)
Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε τη Nikon για τις φωτογραφικές σας ανάγκες.

Στις 29 Δεκεμβρίου 2014 ανακοινώσαμε ότι αναζητούμε λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος που μας ανέφεραν κάποιοι χρήστες, δηλαδή ότι κατά τη φωτογράφιση σκηνών στις οποίες κάποια πηγή πολύ ισχυρού φωτός, π.χ. ο ήλιος ή έντονος φωτισμός, βρίσκεται κοντά στο πάνω μέρος του κάδρου, ορισμένες φορές δημιουργείται μια αφύσικη αντανάκλαση σε εικόνες που λαμβάνονται με την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR D750.

Προκειμένου να μειωθεί αυτή η αφύσικη αντανάκλαση, η Nikon θα ελέγξει και θα επιδιορθώσει τα εξαρτήματα προστασίας από το φως και θα προσαρμόσει τη θέση του αισθητήρα AF, χωρίς καμία επιβάρυνση των χρηστών. Η παροχή αυτής της υπηρεσίες προβλέπεται να ξεκινήσει στα τέλη Ιανουαρίου. Περαιτέρω πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών για υποβολή αιτήματος επισκευής, θα ανακοινωθούν μόλις είναι διαθέσιμες.

Απευθύνετε τα ερωτήματά σας σχετικά με αυτό το ζήτημα στο Κέντρο Υποστήριξης Πελατών της Nikon.

Λυπούμαστε ειλικρινά για την ταλαιπωρία και σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας.

Και πάλι, σας ευχαριστούμε που επιλέγετε τη Nikon για τις φωτογραφικές σας ανάγκες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

DSLRs Nikon Nikon D750 Nikon DSLRs

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!