Αναβάθμιση για το Nikon Picture Control Utility 2


Αναβάθμιση για το Nikon Picture Control Utility 2

Θα βρείτε την νέα έκδοση 2.1.1 εδώ.

Σχετικά με το Picture Control Utility 2

Πετύχετε το καλλιτεχνικό όραμά σας με τη χρήση του Picture Control Utility 2 για να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τα προσαρμοσμένα Picture Control ενώ προβάλλετε τα αποτελέσματά τους στις φωτογραφίες σας NEF/NRW (RAW). Τα προσαρμοσμένα Picture Control μπορούν να εξαχθούν σε μία κάρτα μνήμης και να φορτωθούν σε φωτογραφική μηχανή ή να εισαχθούν από τη φωτογραφική μηχανή στο Picture Control Utility 2. Τα εισηγμένα Picture Control μπορούν να υποστούν περαιτέρω επεξεργασία και να χρησιμοποιηθούν στο ViewNX-i, το ViewNX 2 και το Capture NX-D. Το Picture Control Utility 2 όχι μόνο μπορεί να ανοίξει από το ViewNX-i, το ViewNX 2 και το Capture NX-D, και να χρησιμοποιποιηθεί με αυτά, μπορεί επίσης να εγκατασταθεί και να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομη εφαρμογή. Επίσης, υποστηρίζει τα αρχεία προσαρμοσμένων Picture Control με την επέκταση «NP2», το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φωτογραφικές μηχανές που υποστηρίζουν το νέο σύστημα Picture Control, και τα αρχεία με την επέκταση «NCP» που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με όλες τις συμβατές φωτογραφικές μηχανές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!