Nikon Professional Services: Χορταστικές εικόνες με Nikon μηχανές και φακούς από τους Ολυμπιακούς Αγώνες


Nikon Professional Services: Χορταστικές εικόνες με Nikon μηχανές και φακούς από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Είναι γνωστό ότι οι Canon και Nikon δίνουν το παρόν στους Ολυμπιακούς Αγώνες προσφέροντας επί τόπου εξοπλισμό και service στους φωτογράφους που καλύπτουν το μεγάλο αυτό γεγονός.

Η ιστοσελίδα Dpreview βρέθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της PyeongChang, πίσω από τους πάγκους των Nikon Professional Services και κατέγραψε μοναδικές εικόνες με τον εξοπλισμό, τον οποίο έχουν στη διάθεση τους οι φωτογράφοι που χρησιμοποιούν μηχανές και φακούς της εταιρείας για να καταγράψουν τους αθλητές και τις προσπάθειες τους.

Συνολικά 60 άτομα των NPS, από 13 χώρες, θα εξυπηρετούν τους φωτογράφους σε 10 γλώσσες.

Το σημείο που είναι στημένες οι NPS είναι γεμάτο με Nikon D5 και Nikon D850 αλλά και πολλούς prime φακούς. Οι φωτογράφοι που θα καλύψουν τους αγώνες (και όχι μόνο τα μέλη των NPS) θα μπορούν να δανειστούν εξοπλισμό ή να επισκευάσουν τον εξοπλισμό που ήδη έχουν μαζί τους.

Επιπλέον προσφέρεται υποστήριξη και για τα ρομποτικά συστήματα που έχει αναπτύξει η Nikon και στα οποία δίνει μεγάλη βαρύτητα. Τα ρομποτικά συστήματα καταγραφής εικόνων έχουν κατασκευαστεί από την Βρεταννική εταιρεία Mark Roberts Motion Control (MRMC), η οποία ανήκει στη Nikon.

Δείτε τις χορταστικές εικόνες που τράβηξε η Dpreview εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Dpreview
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!