Nikon Snapbridge, διαθέσιμη η έκδοση για το Android


Nikon Snapbridge, διαθέσιμη η έκδοση για το Android

H SnapBridge είναι η νέα τεχνολογία σύνδεσης μηχανής με smartphone με τη χρήση bluetooth, που παρουσίασε πρόσφατα η Nikon και στην οποία στηρίζει πολλά.

Προς το παρόν η εφαρμογή SnapBridge είναι συμβατή μόνο με τη Nikon D500 (η οποία ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει), αλλά όπως διαβεβαίωσε η ιαπωνική εταιρεία αναμένεται να προστεθεί σε όλες τις νέες Nikon μηχανές (DSLR, mirrorless και compact).

Θα βρείτε τη νέα εφαρμογή στο Google Play. Η έκδοση για iOS αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ SNAPBRIDGE ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ ANDROID™

Άμστερνταμ, Ολλανδία, 26 Απριλίου 2016: Η Nikon κυκλοφόρησε την έκδοση Android™ της εφαρμογής SnapBridge, η οποία επιτρέπει τη συνεχή σύνδεση μιας συμβατής ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής Nikon με μια έξυπνη συσκευή* χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth® low energy.

Η εφαρμογή SnapBridge προσφέρει στους χρήστες ένα πλήθος από εύχρηστες υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth® low energy για απρόσκοπτη σύνδεση ανάμεσα σε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Nikon και μια έξυπνη συσκευή, με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.

Η εφαρμογή SnapBridge διατίθεται σε εκδόσεις iOS και Android™ και μπορεί να ληφθεί δωρεάν από το App Store® και το Google Play™. Η έκδοση iOS της εφαρμογής αναμένεται να είναι διαθέσιμη από το App Store® αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

Η δυνατότητα SnapBridge θα περιλαμβάνεται σε σχεδόν κάθε νέα φωτογραφική μηχανή Nikon από το 2016 και μετά, ξεκινώντας από την Nikon D500 που είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά.

* Smartphone και tablet με iOS ή Android™.
Το λεκτικό σήμα και τα λογότυπα Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση των εν λόγω σημάτων από τη Nikon Corporation υπόκειται σε εκχώρηση άδειας.
Η επωνυμία App Store® αποτελεί εμπορικό σήμα της Apple Inc. στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες.
Τα προϊόντα, οι επωνυμίες και οι ονομασίες υπηρεσιών είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων εταιρειών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon Nikon Software SnapBridge

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!