Αναβάθμιση Firmware για την μονάδας επικοινωνίας Nikon UT-1


Αναβάθμιση Firmware για την μονάδας επικοινωνίας Nikon UT-1

Το νέο Firmware, έκδοση 2.0 προσφέρει τις εξής τροποποιήσεις:

Οι παρακάτω λειτουργίες είτε προστίθενται είτε μετονομάζονται όταν το Nikon UT-1 χρησιμοποιείται με τις φωτογραφικές μηχανές D800 ή D800E με firmware A και B έκδοσης 1.10.
Λειτουργία που προστίθεται:
– Λειτουργία HTTP server (διακομιστής HTTP)
Χρησιμοποιείται για προβολή των φωτογραφιών που είναι αποθηκευμένες στην κάρτα μνήμης της φωτογραφικής μηχανής από πρόγραμμα περιήγησης ενός υπολογιστή ή iPhone, ή για τράβηγμα φωτογραφιών.
Λειτουργίες που μετονομάζονται:
– Λειτουργία FTP upload (Αποστολή σε FTP) [παλαιότερα Transfer mode (FTP) (Λειτουργία μεταφοράς (FTP)]
Χρησιμοποιείται για αποστολή σε διακομιστή ftp φωτογραφιών ή video από την κάρτα μνήμης της φωτογραφικής μηχανής, ή για την αποστολή σε διακομιστή ftp φωτογραφιών τη στιγμή που τραβιούνται.
– Λειτουργία Image transfer (Μεταφορά εικόνας) [παλαιότερα Transfer mode (FTP) (Λειτουργία μεταφοράς (FTP)]
Χρησιμοποιείται για την αποστολή σε υπολογιστή φωτογραφιών και video από την κάρτα μνήμης της φωτογραφικής μηχανής ή για αποστολή σε υπολογιστή φωτογραφιών τη στιγμή που τραβιούνται.
– Λειτουργία Camera control (Έλεγχος φωτογραφικής μηχανής) [παλαιότερα PC mode (Λειτουργία υπολογιστή)]
Χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της φωτογραφικής μηχανής από ένα υπολογιστή με Camera Control Pro 2 (διατίθεται ξεχωριστά) και την αποθήκευση των φωτογραφιών και των video απευθείας σε υπολογιστή.

Για να ενεργοποιήσετε την υποστήριξη για αυτές τις λειτουργίες, το firmware των D800 ή D800E πρέπει να ενημερωθεί στο firmware A και B έκδοσης 1.10 ή μεταγενέστερης και το Wireless Transmitter Utility πρέπει να ενημερωθεί στην έκδοση 1.5.0 ή μεταγενέστερη. Όταν το firmware των D800 ή D800E ενημερωθεί σε firmware A και B έκδοσης 1.10, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα προφίλ δικτύου που είχαν οριστεί με προγενέστερες εκδόσεις firmware. Τα προφίλ δικτύου πρέπει να δημιουργηθούν ξανά.

Μπορείτε να κατεβάσετε το νέο Firmware εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Firmware Updates Nikon Nikon UT-1

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!