Νέα έκδοση του Nikon ViewNX 2 με υποστήριξη για την νέα Nikon D810


Νέα έκδοση του Nikon ViewNX 2 με υποστήριξη για την νέα Nikon D810

Με την νέα αναβάθμιση έχει προστεθεί υποστήριξη για τη φωτογραφική μηχανή D810, ενώ το βοηθητικό πρόγραμμα Picture Control Utility έχει αντικατασταθεί από το Picture Control Utility 2 Ver.2.0.0.

Το Nikon ViewNX 2 είναι μια εφαρμογή λογισμικού αναζήτησης και επεξεργασίας φωτογραφιών «όλα σε ένα» που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για φωτογραφίες και για video. Το Nikon Transfer 2 έχει ενσωματωθεί στο ViewNX 2 για τη μεταφορά εικόνων σε υπολογιστή. Συμπεριλαμβάνονται πλέον και λειτουργίες επεξεργασίας video, μεταξύ των οποίων μια λειτουργία που σας επιτρέπει να μειώνετε τη διάρκεια των πλάνων (Nikon Movie Editor). Έχει επίσης επιτευχθεί καλύτερη συνεργασία με την υπηρεσία αποθήκευσης και κοινής χρήσης φωτογραφιών της Nikon, το NIKON IMAGE SPACE.

Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα έκδοση του Nikon ViewNX 2 εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!