Η Nikon παρουσιάζει το νέο δωρεάν λογισμικό, Nikon ViewNX-i


Η Nikon παρουσιάζει το νέο δωρεάν λογισμικό, Nikon ViewNX-i

To Nikon ViewNX-i είναι ο αντικαταστάτης του Nikon ViewNX 2. Θα έχει το ίδιο user-friendly περιβάλλον εργασίας, αλλά θα είναι πιο απλό στην χρήση του. Το upload των φωτογραφιών και videos σε Facebook, YouTube και NIKON IMAGE SPACE θα γίνεται με απλό και ομαλό τρόπο.

Επιπλέον θα συνεργάζεται απόλυτα με το Nikon Capture NX-D, για την επεξεργασία των Raw αρχείων, ενώ μαζί με το Nikon ViewNX-i θα δίνεται και το νέο Nikon ViewNX-Movie Editor, ένα νέο λογισμικό για την επεξεργασία videos.

Το Nikon ViewNX-i θα είναι συμβατό με Windows 8.1 /Pro/Enterprise και Windows 7 Home και με τα Mac OS X 10.8.5, 10.9.5, 10.10.1 (το Nikon ViewNX-Movie Editor θα είναι συμβατό μόνο με τα 10.9.5, 10.10.1).

Μείνετε συντονισμένοι στο pttlgr καθώς στις 17 Μαρτίου θα έχουμε αναλυτικό άρθρο με τον σύνδεσμο για download.

nikon-ViewNX-i

nikon-ViewNX-i-2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!