Νέο Firmware για τη Nikon Z 8 με διορθώσεις

Ακόμα ένα Firmware από τη Nikon, αυτή τη φορά για τη mirrorless κάμερα της Nikon Z 8.
H έκδοση C 1.01 προσφέρει τα εξής:
- Έχει αλλάξει ο χρόνος εμφάνισης των προειδοποιήσεων υψηλής θερμοκρασίας που εμφανίζονται όταν η εσωτερική θερμοκρασία της φωτογραφικής μηχανής αυξάνεται κυρίως κατά τη διάρκεια της εγγραφής video.
- • Έχει αλλάξει η θέση στην οποία εμφανίζεται η προειδοποίηση για την υψηλή θερμοκρασία της κάρτας μνήμης στη λειτουργία video.
- • Επιδιορθώθηκαν τα ακόλουθα προβλήματα:
- – Η μπαταρία εξαντλούνταν πιο γρήγορα όσο η φωτογραφική μηχανή ήταν απενεργοποιημένη, εάν είχε επιλεχθεί [ON] για τη ρύθμιση [Σύνδεση με έξυπνη συσκευή] > [Σύνδεση Wi-Fi] στο [ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ], ακόμη και όταν είχε επιλεχθεί [OFF] για τις επιλογές [Σύνδεση Bluetooth] και [Αποστολή ενώ είναι απενεργοπ.].
- – Η εστίαση εξακολουθούσε να ρυθμίζεται με τον δακτύλιο εστίασης όταν επιλεγόταν [Disable] (Ανενεργό) για τη ρύθμιση a15 [Δακτύλ. χειροκ. εστίασ. λειτ. AF] στο [ΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜ. ΡΥΘΜΙΣ.] εάν είχε ενεργοποιηθεί μια επιλογή διαφορετική από το [Μη γραμμικό] για τη ρύθμιση f9 [Εύρ. περιστρ. δακτυλίου εστίασης] στο [ΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜ. ΡΥΘΜΙΣ.].
- – Οι μονάδες φλας SB-800 μερικές φορές σταματούσε να αποκρίνονται μετά τη λήψη φωτογραφιών με απενεργοποιημένο το φλας.
Θα το βρείτε εδώ.
Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.
To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Πριν φύγετε δείτε
- Fujifilm GFX 100 II: Διαθέσιμο νέο Firmware (ναι, ήδη!)
- Xiaomi 13T Pro: Ανακοινώθηκε με τριπλή κάμερα, με φακούς και φίλτρα από τη Leica
- Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων: Ενημέρωση για τη λήψη φωτογραφίας για την νέα ταυτότητα και το MyPhoto
- Αυτός είναι ο Nikon Plena που θα ανακοινωθεί αύριο!
- H Χiaomi Education παρουσιάζει το πρόγραμμα “Story in Sight” για την ενδυνάμωση της νέας γενιάς φωτογράφων και αφηγητών μέσω εικόνων
- Αναβάθμιση Firmware για τις Canon EOS R5, R6 II, R3, R8 και 1D X III