Ανακοίνωση της νέας Ευρωπαϊκής Κολεκτίβας της Nikon για την φωτογραφία γάμου


Ανακοίνωση της νέας Ευρωπαϊκής Κολεκτίβας της Nikon για την φωτογραφία γάμου

Η Nikon παρουσιάζει ένα νέο project για την φωτογραφία γάμου με σκοπό να προβάλλει τα έθιμα των λαών που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη τελετή.

Αθήνα, Ελλάδα, 23 Νοεμβρίου 2017 – Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την έναρξη της Ευρωπαϊκής Κολεκτίβας της Nikon για την φωτογραφία γάμου, μιας ομάδας κορυφαίων φωτογράφων γάμων και ατόμων που ασκούν επιρροή από ολόκληρη την Ευρώπη, οι οποίοι επιλέχτηκαν προσεκτικά από τη Nikon για να χαρτογραφήσουν τις σημερινές και τις μελλοντικές τάσεις στους γάμους και στα στυλ φωτογράφισης γάμων. Τα ιδρυτικά μέλη της Κολεκτίβας είναι:

  • Η.Β.: Ross Harvey, φωτογράφος γάμων και Louise Beukes, αρχισυντάκτρια του B.LOVED
  • Ιταλία: Nadia Meli, φωτογράφος γάμων και Elena Saia, ιδρύτρια του Wedding Wonderland
  • Γαλλία: Chloé Lapeyssonnie, φωτογράφος γάμων και Nessa Buonomo, ιδρύτρια του La Mariée Aux Pieds Nus
  • Δημοκρατία της Τσεχίας: Simona Smrčková και Kamil Saliba, φωτογράφοι γάμων και Lucie Spišáková, αρχισυντάκτρια του Originalni Svatba

Η Louise και ο Gian (ΗΒ) κόβουν την τούρτα του γάμου τους. Φωτογραφία του επαγγελματία φωτογράφου γάμων Ross Harvey με χρήση της φωτογραφικής μηχανής D850 και του φακού AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED.

Η Marie και ο Nicolas (Γαλλία) επιδίδονται στο Χορό του Μπριός (La Danse de la Brioche). Φωτογραφία της επαγγελματία φωτογράφου γάμων Chloι Lapeyssonnie με χρήση της φωτογραφικής μηχανής D850 και του φακού AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G.

Η Ευρωπαϊκή Κολεκτίβα της Nikon με θέμα τη φωτογράφιση γάμου θα δημιουργήσει μια αποκλειστική, συνεχιζόμενη σειρά περιεχομένου η οποία θα φιλοξενείται στην ευρωπαϊκή διαδικτυακή τοποθεσία της Nikon και για το ξεκίνημά της θα εστιάσει στις γαμήλιες παραδόσεις. Από το «χορό του μπριός» (Danse de la brioche) μέχρι το «σπάσιμο πιάτων», η Κολεκτίβα προτείνει και φωτογραφίζει παραδόσεις από ολόκληρη την Ευρώπη που είναι ταυτόχρονα παράξενες και υπέροχες. Το περιεχόμενο έχει σχεδιαστεί για να αποτελεί πηγή έμπνευσης και ιδεών για τους φωτογράφους γάμων.

Όλες οι λήψεις της Κολεκτίβας θα γίνουν χρησιμοποιώντας τη νέα Nikon D850. Χάρη στον γρήγορο αισθητήρα με φορμά FX και εξαιρετικά υψηλή ανάλυση που χρησιμοποιεί 45,7 megapixel ωφέλιμης ανάλυσης, την εξαιρετική ευαισθησία στο φως και το θαυμάσιο δυναμικό εύρος, με την D850 δεν βγάζετε απλά τις φωτογραφίες του ζευγαριού, αφηγείστε την ιστορία του και το ταξιδεύετε πίσω στην ξεχωριστή ημέρα του με τη δύναμη της λεπτομέρειας.

Μετά την έναρξη λειτουργίας, η Ευρωπαϊκή Κολεκτίβα της Nikon με θέμα τη φωτογράφιση γάμου θα κυκλοφορεί νέο περιεχόμενο δύο φορές το χρόνο σχετικά με τις επόμενες τάσεις στους γάμους. Ο δεύτερος κύκλος με αποκλειστικό περιεχόμενο, διαθέσιμος τον Απρίλιο του 2018, θα παρουσιάσει τάσεις και προβλέψεις για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ευρωπαϊκή Κολεκτίβα της Nikon με θέμα τη φωτογράφιση γάμου και για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://goo.gl/1Nvw5h

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Nikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία: www.nikon.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/NikonGR και στο Instagram: @nikongreece

*φωτογραφία άρθρου: Ο Lukas και η Nikola (Τσεχική Δημοκρατία) σκουπίζουν τα σπασμένα γυαλιά σε μια κίνηση που συμβολίζει ότι θα συνεργάζονται κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Φωτογραφία των επαγγελματιών φωτογράφων γάμων Simona Smrckovα και Kamil Saliba με χρήση της φωτογραφικής μηχανής D850 και του φακού AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon Wedding Photography

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!