Νέο flash από την Nissin, υποδεχόμαστε το Nissin Di600


Νέο flash από την Nissin, υποδεχόμαστε το Nissin Di600

Η ιαπωνική εταιρεία κατασκευής flash, Nissin, ανακοίνωσε το νέο της μοντέλο, Nissin Di600. Πρόκειται για ένα flash με guide number 44, zoom κεφαλή από 24mm στα 105mm και τεχνολογία E-TTL, E-TTL II, i-TTL και P-TTL ( :) ). Η κεφαλή κινείται 90 μοίρες προς όλες τις κατευθύνσεις και στο πίσω μέρος του βρίσκουμε μόνο τα άκρως απαραίτητα κουμπιά για τις βασικές ρυθμίσεις (κουμπί on/off, κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του flash, κουμπί επιλογής λειτουργίας και κουμπί τεστ).
Το Nissin Di600 είναι άμεσα διαθέσιμο για Canon και Nikon και θα κυκλοφορήσει και για Sony τον Σεπτέμβριο. Η τιμή του αναμένεται να βρίσκεται κοντά στα 160 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Flashes Nissin

Πηγή:

thephoblographer
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!