Nissin Di700A, νέο flash με ασύρματο έλεγχο με ραδιοσυχνότητες


Nissin Di700A, νέο flash με ασύρματο έλεγχο με ραδιοσυχνότητες

Η Nissin ανακοίνωσε το νέο speedlight flash Nissin Di700A, το οποίο έχει ενσωματωμένο σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου με ραδιοσυχνότητες 2.4GH και είναι συμβατό με το νέο ασύρματο σύστημα Nissin Air System.

Μάλιστα το νέο flash θα έχει την δυνατότητα εκπομπής σε τρία κανάλια για να μπορεί να ελεγχθεί σε ομάδα με άλλα flashes (μέχρι 21 flashes), με εμβέλεια 30 μέτρων.

Στα λοιπά του τεχνικά χαρακτηριστικά το Nissin Di700A, είναι ίδιο με το υπάρχον Nissin Di700, έχει δηλαδή Guide Number GN48m (105mm, ISO 100). Η κεφαλή του Nissin Di700A υποστηρίζει φακούς με εστιακό μήκος από 24 μέχρι 200mm και περιστρέφεται 90° προς τα πάνω, 7° προς τα κάτω και 180° προς τα αριστερά και τα δεξιά. Ο χρόνος ανακύκλωσης του κυμαίνεται από 0.1 μέχρι 4 δευτερόλεπτα, η αυτονομία του μπορεί να φτάσει από 200 μέχρι 1.500 λάμψεις και η μέγιστη ταχύτητα συγχρονισμού είναι μέχρι 1/8000.

Το Nissin Di700A έχει υποδοχή 3.5mm PC sync, λειτουργεί με 4 μπαταρίες AA και είναι συμβατό και με Power Pack της εταιρείας. Ζυγίζει 380 γραμμάρια και έχει διαστάσεις 14 x 7.5 x 11.5 εκατοστά (YxΠxB).

Το νέο Flash της Nissin αναμένεται να είναι διαθέσιμο για Canon και Nikon μηχανές μέσα στον Μάρτιο και για Sony μηχανές τo καλοκαίρι. Η τιμή του υπολογίζεται στα 238 δολάρια.

Nissin Di700A-2
Nissin Di700A-1

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της Nissin.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Nissin
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!