Nissin i60A, νέο Speedlight flash με ενσωματωμένη ραδιοσυχνότητα


Nissin i60A, νέο Speedlight flash με ενσωματωμένη ραδιοσυχνότητα

H Nissin ανακοίνωσε ένα νέο Speedlight Flash, το Nissin i60A, το οποίο αρχικά θα κυκλοφορήσει για Canon και Nikon μηχανές.

Το Nissin i60A διαθέτει Guide Number 60 και έχει ενσωματωμένο το σύστημα ασύρματου ελέγχου με ραδιοσυχνότητες, NAS 2.4GHz, με δυνατότητα επιλογής 8 καναλιών.

Το νέο flash μπορεί ως commander να ελέγξει μέχρι 3 ομάδες flashes ή να ελεγχθεί από άλλα flash που διαθέτουν το NAS 2.4GHz, όπως είναι το Nissin Di700A. Φυσικά ο έλεγχος του μπορεί να γίνει και από την ειδική μονάδα του συστήματος, Nissin Air 1.

Το Nissin i60A υποστηρίζει τα TTL συστήματα των Canon (E-TTL II/E-TTL), Nikon (i-TTL) και Sony (ADI/P-TTL) και εκτός των άλλων μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως slave, αρκεί να διατηρεί οπτική επαφή με τα άλλα flash.

Επιπλέον ο χρήστης του μπορεί να το χρησιμοποιήσει manual σε βήματα 1/3-stop, από την πλήρη λάμψη μέχρι 1/256, ενώ διαθέτει και ρύθμιση αντιστάθμισης της έκθεσης μέχρι +/-2EV.

Η κεφαλή του προσφέρει κάλυψη των εστιακών μηκών από 24mm μέχρι 200mm (με τον GN 60 να έχει μετρηθεί στα 200mm) και μπορεί να περιστραφεί κατά 180 μοίρες αριστερά ή δεξιά ή να τοποθετηθεί προς τα πάνω κατά 90 μοίρες, για bounce σε τοίχους και ταβάνια.

Η νέα μονάδα flash έχει διαστάσεις 98 x 73 x 112 χιλιοστά και βάρος μόλις 300 γραμμάρια, ενώ λειτουργεί με 4 ΑΑ μπαταρίες, οι οποίες δίνουν αυτονομία περίπου 220 λάμψεων σε πλήρη δύναμη, με χρόνο επαναφόρτισης μεταξύ 0.1 και 5.5 δευτερολέπτων.
Επιπλέον διαθέτει ενσωματωμένο LED και ειδική οθόνη ρυθμίσεων.

Το Nissin i60A θα είναι αρχικά διαθέσιμο για Canon και Nikon μηχανές και στο μέλλον για τα mirrorless συστήματα των Fujifilm, Olympus, Panasonic και Sony.

Nissin i60A

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Flashes Nissin Flashes Nissin i60A

Πηγή:

Nissin
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!