Refocus Lens, η νέα εφαρμογή της Nokia για να αλλάζετε την εστίαση μετά τη λήψη


Refocus Lens, η νέα εφαρμογή της Nokia για να αλλάζετε την εστίαση μετά τη λήψη

Η Nokia παρουσίασε τη νέα της εφαρμογή Refocus Lens, η οποία επιτρέπει την αλλαγή της εστίασης σε μία φωτογραφία που έχει ήδη τραβηχτεί, στα πρότυπα της Lytro φωτογραφικής μηχανής.

Με την χρήση έξυπνων αλγορίθμων η χρήση της εφαρμογής επιτρέπει την λήψη φωτογραφιών 5 megapixels και επιλογής του σημείου εστίασης μετά τη λήψη, ακόμα και μέσα στο facebook.

Η νέα εφαρμογή θα βρίσκεται στο νέο smartphone της Φιλανδικής εταιρείας Nokia Lumia 1520 και αργότερα στα παλαιότερα Nokia Lumia 920 και Nokia Lumia 925.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν η εφαρμογή θα γίνει διαθέσιμη για όλα τα smartphones της σειράς Lumia, όπως τα Nokia Lumia 520 και Nokia Lumia 620, ή γενικότερα για Windows smartphones άλλων εταιρειών.

Στην dedicated ιστοσελίδα της Nokia υπάρχει ήδη μία φωτογραφία, στην οποία μπορείτε να αλλάξετε την εστίαση με το ποντίκι σας. Πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Engadget
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!