Γενικά νέα

ZEISS: Εκπτώσεις σε επιλεγμένους φακούς της εταιρείας μέχρι τις 15 Απριλίου

Καθώς η έναρξη της περιόδου για τους φωτογράφους γάμου πλησιάζει η ZEISS ξεκινάει μία μεγάλη καμπάνια προώθησης των φακών της.

Συγκεκριμένα οι φωτογράφοι μπορούν να αποκτήσουν τους φακούς της ZEISS για πορτραίτο στα 85mm και 135mm, με έκπτωση μέχρι 500 ευρώ.

Η προσφορά θα ισχύσει για τους εξής φακούς:
Otus 1.4/85 Canon
Otus 1.4/85 Nikon
Milvus 1.4/85
Milvus 2/135
ZE Planar T* 1,4/85 Canon
ZE Planar T* 1,4/85 Nikon
Batis 1.8/85
Batis 2.8/135
Loxia 2,4/85
Tele Tessar 4/85

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός της σειράς Batis που έχει σύστημα αυτόματης εστίασης οι άλλοι φακοί έχουν manual εστίαση με σύστημα επιβεβαίωσης της εστίασης.

Η προσφορά της ZEISS ισχύει από την 1 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου και για να την αποκτήσετε θα πρέπει να απευθυνθείτε στα καταστήματα μέσω των οποίων η εταιρεία προμηθεύει την ελληνική αγορά (περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: photometron.com)

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να συνεχίσετε την περιήγησή σας στο pttl.gr, παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Ad Blocker.

Οι διαφημίσεις μας επιτρέπουν να διατηρούμε το περιεχόμενο δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας. Χωρίς τη διαφημιστική υποστήριξη, η λειτουργία και η εξέλιξη του site δεν θα ήταν εφικτές.

Μόλις απενεργοποιήσετε το Ad Blocker, ανανεώστε τη σελίδα για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο του pttl.gr.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόησή σας.