Μία μηχανή έμεινε για πέντε χρόνια στο βυθό πριν βρει το δρόμο για το σπίτι της


Μία μηχανή έμεινε για πέντε χρόνια στο βυθό πριν βρει το δρόμο για το σπίτι της

Στην πόλη Chattanooga και στον Τενεσί ποταμό έχασε την Olympus μηχανή του ο Alex Mansur κάνοντας κανό.

Ο Alex κατέγραφε με την Olympus μηχανή του τις δραστηριότητες της οικογένειας του στον ποταμό, όταν κατά λάθος του έπεσε και εξαφανίστηκε στα βαθιά νερά.

Πέντε χρόνια μετά ο Nate Wilson ψάρευε στην περιοχή, όπου αντί για ψάρι τράβηξε στην επιφάνεια μία μηχανή, την Olympus του Alex. Αν και η μηχανή δεν λειτουργούσε η κάρτα μνήμης δεν παρουσίασε πρόβλημα και ο Nate κατάφερε να μεταφέρει τις φωτογραφίες στον Η/Υ του και να τις ανεβάσει στο internet με σκοπό να βρει τον ιδιοκτήτη της.

Πράγματι ο Alex, μόλις μερικές ώρες μετά, ήρθε σε επικοινωνία με τον Nate και οι φωτογραφίες της οικογενειακής εκδρομής στον Τενεσί βρήκαν τον δρόμο πίσω στην οικογένεια του Alex.

Να θυμάστε ότι μία κάρτα μνήμης αντέχει στο νερό και τις κακουχίες και οι φωτογραφίες στο εσωτερικό της είναι πολύ πιθανό να μην έχουν χαθεί. Βέβαια απλά θα πρέπει να βρείτε τη μηχανή!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Olympus

Πηγή:

NewsChannel9
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!