Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Olympus E-PL8


Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Olympus E-PL8

Τον Μάρτιο που μας πέρασε είχαμε δει τις φωτογραφίες της Olympus E-PL8, την οποία αναμένουμε να ανακοινωθεί στις 19 Σεπτεμβρίου στη Photokina.

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση της νέας mirrorless στο σύστημα MFT, ήρθε η ώρα να μάθουμε και κάποια πράγματα για τα τεχνικά της χαρακτηριστικά:
– αισθητήρας 4/3, Live MOS των 16megapixels
– επεξεργαστής TruePic VII
– 81 σημεία εστίασης
– ISO: 100-25600
– μέγιστη ταχύτητα κλείστρου 1/4000
– μέγιστη συνεχής λήψη 8.5 καρέ το δευτερόλεπτο
– σταθεροποιητής τριών αξόνων, 3.5 stops
– οθόνη αφής 3″, ανάλυσης 1.040.000 dots, που αλλάζει θέση προς τα πάνω 80 μοίρες και προς τα κάτω 180 μοίρες
– υποδοχή SD / SDHC / SDXC (UHS-I / II)
– μπαταρία BLS-50
– 14 διαφορετικά ψηφιακά φίλτρα
– ενσωματωμένο Wi-Fi(IEEE 8.02.1b / g / n)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!