Υποδεχόμαστε τον νέο επαγγελματικό φακό Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 7‑14mm 1:2.8 PRO


Υποδεχόμαστε τον νέο επαγγελματικό φακό Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 7‑14mm 1:2.8 PRO

O M.ZUIKO DIGITAL ED 7‑14mm 1:2.8 PRO (14-28mm σε φορμά 35mm) είναι ένας ευρυγώνιος φακός, στεγανοποιημένος σε 11 σημεία, για χρήση σε βροχή ή χιόνι και ανθεκτικός στην σκόνη.
Είναι 45 γραμμάρια πιο ελαφρύς από τους αντίστοιχους φακούς της αγοράς, ζυγίζοντας μόλις 534 γραμμάρια.

Ο M.ZUIKO DIGITAL ED 7‑14mm 1:2.8 PRO μπορεί να εστιάσει σε απόσταση 7.5 εκατοστών. Είναι κατασκευασμένος από 14 οπτικά στοιχεία σε 11 groups, ανάμεσα στα οποία 2 ασφαιρικά ED, 1 DSL, 1 ασφαιρικό, 3 super ED, 1 ED και 2 HR στοιχεία. Επιπλέον διαθέτει επίστρωση ZERO (Zuiko Extra-Low Reflective Optical) για μείωση των φαινομένων Ghost και Flare.
Το διάφραγμα του έχει 7 λεπίδες ενώ το σκίαστρο του (hood) είναι ενσωματωμένο στο σώμα το φακού. Ακόμα διαθέτει ειδικό κουμπί Fn για άμεση ρύθμιση των στοιχείων λήψης.

Ο νέος επαγγελματικός φακός της Olympus έχει μήκος 10.6 εκατοστά και διάμετρο 7.9 εκατοστά και αναμένεται να είναι διαθέσιμος τον Ιούνιο στην τιμή των 1.300 δολαρίων.

olympus-7-14mm-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Olympus Olympus Lenses

Πηγή:

Olympus
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!