Olympus: Σχεδιάζει την κατασκευή φωτογραφικής μηχανής με ανάλυση 8K βίντεο


Olympus: Σχεδιάζει την κατασκευή φωτογραφικής μηχανής με ανάλυση 8K βίντεο

Η Olympus αποκαλύπτει ότι ένα από τα μελλοντικά της σχέδια είναι η προσθήκη λήψης 8K βίντεο στις mirrorless μηχανές της.

Ο Γενικός Διευθυντής Marketing κ. Akira Watanabe αναφέρει στην συνέντευξη του στο Focus Numerique ότι “Δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στην κατασκευή αισθητήρων ανάλυσης 33 MP για την λήψη βίντεο 8K”. Επίσης υπενθυμίζει, ότι ο τύπος του αισθητήρα υπάρχει από το 2003 και συνεχίζουν να τον χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα στα 20 megapixels, προσφέροντας υψηλή ποιότητα εικόνας ειδικά στην διαχείριση του ηλεκτρονικού θορύβου.

Επίσης ο κ.Akira Watanabe αναφέρει ότι η Olympus θα μπορούσε να κατασκευάσει την δικής της εφαρμογή σύνδεσης της φωτογραφικής μηχανής με έξυπνες συσκευές μέσω Bluetooth, όπως είχε εφαρμόσει πρώτη η Samsung και πρόσφατα η Nikon με το SnapBridge.

Τέλος, αναφέρει ότι δεν γνωρίζει για το πότε θα είναι διαθέσιμο στην αγορά η τεχνολογία λήψης 8K videos καθώς ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Micro Four Thirds Olympus

Πηγή:

DPreview
author
Στράτος Καπετανάς

Ο Στράτος Καπετανάς είναι λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Αγαπημένο του είδος είναι να φωτογραφίζει τοπία, φύση, πορτραίτα άλλα και ζώα.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!