Έρχεται αναβάθμιση Firmware για τις Olympus OM-D E-M1 και E-M5 II


Έρχεται αναβάθμιση Firmware για τις Olympus OM-D E-M1 και E-M5 II

Η Olympus OM-D E-M1, θα λάβει αναβάθμιση Firmware στην έκδοση 4.0, αναβάθμιση η οποία θα προσφέρει:
– λειτουργία Focus Stacking (με το πάτημα του κουμπιού, λήψη 8 φωτογραφιών με διαφορετική εστίαση και σύνθεση μίας τελικής εικόνας με μεγάλο βάθος πεδίου)
– λειτουργία Focus Bracketing (λήψη μέχρι 999 φωτογραφιών με διαφορετικό σημείο εστίασης για σύνθεση στον Η/Υ μίας εικόνας με μεγάλο βάθος πεδίου)
– λειτουργία S-OVF (Simulated OVF – προσομοιώνει τη λειτουργία οπτικού οφθαλμοσκοπίου)
– λειτουργία στη λήψη video: Movie-Exclusive Picture Mode, Flat (επιτρέπει την μείωση της αντίθεσης για την αποφυγή καμένων περιοχών και την εμφάνιση περισσότερων λεπτομερειών στις σκιές)
– δυνατότητα συγχρονισμού του ήχου στη λήψη video όταν συνδέεται το Olympus Linear PCM Recorder LS-100 μέσω του USB καλωδίου
– βελτιστοποιημένες λειτουργίες στο Olympus Capture Version 1.1
– δυνατότητα απενεργοποίησης της λειτουργίας MF Clutch and Snapshot Focus

Το νέο Firmware, έκδοση 2.0, για την Olympus E-M5 II θα προσφέρει απλά τη λειτουργία Focus Bracketing (λήψη μέχρι 999 φωτογραφιών με διαφορετικό σημείο εστίασης για σύνθεση στον Η/Υ μίας εικόνας με μεγάλο βάθος πεδίου) για την λήψη macro φωτογραφιών.

olympus-om-d-e-m5-ii-1

Επιπλέον θα διατεθεί νέα έκδοση, 1.1, του Olympus Capture Version αλλά και νέα Firmware για μερικούς M.Zuiko Pro και Premium φακούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο pttlgr για να ενημερωθείτε άμεσα για την κυκλοφορία όλων των νέων Firmware.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Olympus
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!