Αναβάθμιση Firmware για την Olympus OM-D E-M1


Αναβάθμιση Firmware για την Olympus OM-D E-M1

Με το νέο Firmware, έκδοση 2.0, θα είναι δυνατή η λήψη μέσω Η/Υ (tethered shooting) μέσω USB και με την βοήθεια του λογισμικού Olympus Capture studio, θα προστεθούν οι λειτουργίες In-Camera Digital Shift και Live Composite, θα υπάρξουν βελτιώσεις στο lag (καθυστέρηση στην εικόνα) του ηλεκτρονικού οφθαλμοσκοπίου και θα προστεθούν νέες λειτουργίες για απομακρυσμένες λήψεις μέσω της εφαρμογής OI.Share όπως TimeLapse και χρονοδιακόπτης. Επιπλέον θα προστεθεί η νέα λειτουργία Σκηνής “Panning”, αλλά και τα Effects “Shade”(για φωτογραφίες) και “Old Film” για την λήψη video.

Όπως πάντα θα σας έχουμε τον σύνδεσμο για το νέο Firmware και την εφαρμογή Olympus Capture Studio Tethering μόλις ξεκινήσει η διάθεση τους, μέσω νέου άρθρου στις 24 Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!