DxOMark: H Olympus OM-D E-M1 II είναι η καλύτερη MFT μηχανή


DxOMark: H Olympus OM-D E-M1 II είναι η καλύτερη MFT μηχανή

Μέχρι στιγμής η Olympus OM-D E-M1 II έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από το σύνολο των φωτογραφικών site του εξωτερικού, ως μία μηχανή που αποδίδει πάνω από το μέσο όρο.

Τις κριτικές αυτές φαίνεται να επιβεβαιώνουν και τα συμπεράσματα των τεστ της DxOMark, η οποία έβαλε στην Olympus OM-D E-M1 II τη μεγαλύτερη βαθμολογία που έχουμε δει σε μηχανή του συστήματος Micro Four Thirds (εξαιρούμενης της νέας Panasonic Lumix DMC-GH5 που ακόμα δεν έχει τεσταριστεί).

Olympus OM-D E-M1 II

Η Olympus OM-D E-M1 II έπιασε τους 80 πόντους και βρέθηκε στην 68η θέση της συνολικής κατάταξης, μαζί με την Pentax K-3 II, 4 πόντους πίσω από τη Nikon D500 και 5 πόντους πίσω από τη νέα Sony A6500, που έχουν APS-C αισθητήρα.

OM-D_E-M1_MII__D500__D750__920

Olympus OM-D E-M1 II

O αισθητήρας της νέας ναυαρχίδας της Olympus εμφανίζεται ιδιαίτερα δυνατός, σε σχέση με τους υπόλοιπους αισθητήρες MFT της λίστας, στην απόδοση σε χαμηλό φωτισμό.

Επιπλέον είναι βελτιωμένος και στην απόδοση του βάθους χρώματος και στο δυναμικό εύρος.

Διαβάστε το review της Olympus OM-D E-M1 II από τη DxOMark εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!