Ο/Η τυχερός/η που θα πάρει την Olympus OM-D E-M10 II είναι…..


Ο/Η τυχερός/η που θα πάρει την Olympus OM-D E-M10 II είναι…..

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε η φωτογραφική ιντερνετική εκπομπή μας στο YouTube, Angle of View, χτες το βράδυ στο κανάλι μας.

Κατά τη διάρκεια της κάναμε ακόμα μία κλήρωση, αυτή τη φορά βγάζοντας τον νικητή για τον μεγάλο μας διαγωνισμό με δώρο την Olympus OM-D E-M10 II.

H νικήτρια είναι η Contessa Melunata, η οποία σχολίασε ως απάντηση στην ερώτηση μας τι θα φωτογράφισει πρώτα με την μηχανή, αν την κέρδιζε: “Το πρώτο πράγμα που θα φωτογράφιζα θα ήταν ότι υπάρξει μπροστά μου την στιγμή που θα έπιανα την μηχανή στα χέρια μου!! 😊😊”

Σας ευχαριστούμε όλους για την τεράστια συμμετοχή σας, καθώς ξεπεράσαμε τους 3100 συμμετέχοντες κάνοντας νέο ρεκόρ! YOU ROCK!

Μείνετε συντονισμένοι στο pttlgr για τον νέο μας διαγωνισμό με δώρο το FeiYU Vimble, ένα gimbal για smartphones (δείτε το mini hands on στο video της εκπομπής)! Σύντομα θα δείτε και το άρθρο του νέου μας διαγωνισμού που θα γίνει στο YouTube!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!