Olympus OM-D E-M5 II Titanium, ανακοινώθηκε η ειδική συλλεκτική έκδοση


Olympus OM-D E-M5 II Titanium, ανακοινώθηκε η ειδική συλλεκτική έκδοση

Η νέα Olympus OM-D E-M5 II Titanium θα παραχθεί σε περιορισμένη ποσότητα (7.000 τμχ) και θα είναι διαθέσιμη τον Ιούνιο.

Η μηχανή θα έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με την Olympus OM-D E-M5 II, με την διαφορά ότι θα είναι από τιτάνιο, ως φόρος τιμής στην Olympus OM-3/Ti του 1994.

Μαζί της θα δίνεται δερμάτινο λουρί και δερμάτινη θήκη στο χρώμα της μηχανής.

Η νέα Olympus OM-D E-M5 II Titanium αναμένεται να κοστίζει κοντά στα 1.200 δολάρια.

Ακολουθεί η ενημέρωση από την ιστοσελίδα της Olympus.
Για τους λάτρεις των κορυφαίων φωτογραφικών μηχανών που αποτέλεσαν ορόσημα, η 1994 OM-3Ti είναι μια κλασική φωτογραφική μηχανή και τώρα οι συλλέκτες μπορούν να αποκτήσουν μια σύγχρονη μηχανή που αποτίει φόρο τιμής σε αυτό το είδωλο SLR με περίβλημα από τιτάνιο: θα κυκλοφορήσει σε όλον τον κόσμο μια ειδική έκδοση 7.000 τεμαχίων του πιο πρόσφατου απόγονου της OM-D, της βραβευμένης με το βραβείο TIPA φωτογραφικής μηχανής OM-D E-M5 Mark II. Η πανέμορφα επανασχεδιασμένη E-M5 Mark II θα διατίθεται με χαρακτηριστικό ρετρό σώμα σε απόχρωση τιτανίου το οποίο θα θυμίζει τη χρυσή εποχή της πρώτης σειράς OM της Olympus, μια εποχή που έθεσε τα θεμέλια για τις σύγχρονες κορυφαίες φωτογραφικές μηχανές Olympus Micro Four Thirds.

olympus-om-d-e-m5-ii-23

olympus-om-d-e-m5-ii-3

olympus-om-d-e-m5-ii-4

olympus-om-d-e-m5-ii-5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!