Παγώνουν οι παραγγελίες για το double zoom kit της Olympus PEN E-PL10, ενώ θα υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στην παράδοση του Zuiko 8-25mm F4 Pro

Η OM Digital Solutions (Olympus) εξέδωσε δύο ανακοινώσεις στην σελίδα της στην Ιαπωνία σχετικά με την διαθεσιμότητα μία κάμερας και ενός φακού.
Η πρώτη αφορά το διπλό ζουμ κιτ της Olympus PEN E-PL10 (στα χρώματα λευκό, μαύρο, καφέ), για το οποίο αναστέλλει τις παραγγελίες καθώς επικαλείται λόγους παραγωγής.
Η εταιρεία αναφέρει:
Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε προϊόντα της OM Digital Solutions.
Για λόγους παραγωγής, αναμένεται ότι η παροχή της κάμερας χωρίς φακό “OLYMPUS PEN E-PL10 EZ Double Zoom Kit” στους πελάτες θα συνεχίσει να είναι ανεπαρκής. Επομένως, από τις 12 Οκτωβρίου 2021, θα αναστείλουμε την αποδοχή παραγγελιών στους λιανοπωλητές και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε στους πελάτες και τα συνδεδεμένα μέρη.
Ο χρόνος παράδοσης του προϊόντος και ο χρόνος επανέναρξης αποδοχής παραγγελιών θα εξεταστούν και θα επιβεβαιωθούν σύμφωνα με τη μελλοντική κατάσταση.Θα σας ενημερώσουμε ξανά.
Επιπλέον η εταιρεία αναφέρει ότι οι παραγγελίες του νέου φακού M.ZUIKO DIGITAL ED 8-25mm F4.0 PRO έχουν ξεπεράσει την δυνατότητα παραγωγής και άρα θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση των παραγγελιών.
Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε προϊόντα της OM Digital Solutions.
Πολλοί πελάτες έχουν παραγγείλει τον εναλλάξιμο φακό “M.ZUIKO DIGITAL ED 8-25mm F4.0 PRO”.
Γενικά, η παραγωγή δεν μπορεί να συμβαδίσει με τις απαιτήσεις. Για πελάτες που έχουν ήδη κάνει παραγγελία
ο φακός θα τους παραδοθεί με τη σειρά, μόλις το προϊόν είναι έτοιμο, αλλά το προϊόν θα παραδοθεί με καθυστέρηση σε πελάτες που κάνουν κρατήσεις στο μέλλον. Αναμένεται ότι αυτό θα διαρκέσει περίπου δύο μήνες.
Ζητούμε βαθιά συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε σε όλους τους εμπλεκόμενους, συμπεριλαμβανομένων των πελατών που περιμένουν τα προϊόντα μας.
Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση.
Εργαζόμαστε επιμελώς για να παραδώσουμε το προϊόν το συντομότερο δυνατό και εκτιμούμε την κατανόησή σας.
Φυσικά αυτές οι ανωμαλίες οφείλονται στην διεθνή κρίση με την παραγωγή ηλεκτρονικών chip και την πανδημία του κορονοϊού, και είναι ανακοινώσεις που έχουμε δει από το σύνολο των εταιρειών τους τελευταίους μήνες.
Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.
To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Πριν φύγετε δείτε
- Έρχονται προσαρμοσμένα Gridlines στις Sony κάμερες για custom καδράρισμα!
- Σε δημοπρασία η κάμερα που τράβηξε το εξώφυλλο του Thriller του Michael Jackson!
- PGYTECH OneMo 2: Ένα σακίδιο πλάτης για τον εξοπλισμό σου, γεμάτο εκπλήξεις!
- Δείτε εικόνες του νέου επερχόμενου kit φακού της Fujifilm!
- Kodak: Κυκλοφόρησε η νέα Super 8 κάμερα!
- James Webb: Κατέγραψε πολύτιμα δεδομένα από τη διαδικασία γέννησης νέων άστρων!