Διαγωνισμός της Olympus με αφορμή τη συνεργασία της με την Profoto


Διαγωνισμός της Olympus με αφορμή τη συνεργασία της με την Profoto

Η Olympus με αφορμή τη συνεργασία της με την Profoto, διοργανώνει Διαγωνισμό Φωτογραφίας στην ιστοσελίδα 500px.

Η συνεργασία της Olympus με την Profoto επικυρώθηκε με την διάθεση νέων Firmware για τις mirrorless μηχανές της, που προσθέτουν συμβατότητα για το Profoto Air Remote TTL-O

Συμβατότητα με το Profoto Air Remote TTL-O
Η αναβάθμιση στις νέες εκδόσεις θα δώσει στους χρήστες πλήρη συμβατότητα με το Profoto Air Remote TTL-O, επιτρέποντας στους φωτογράφους της Olympus να χρησιμοποιήσουν TTL και HSS.
Το Profoto Air Remote TTL-O δίνει ασύρματη πρόσβαση στο Profoto AirTTL Flash με αυτές τις μηχανές. Απλά συνδέστε το στο hot shoe για γρήγορο ασύρματο έλεγχο όλων των λειτουργιών. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το site της Profoto στο http://profoto.com/int/
Για να γιορτάσουμε τη συνεργασία αυτή καλούμε όλους τους φωτογράφους να προσπαθήσουν να πετύχουν λήψεις με τέλειο φωτισμό, στο νέο μας διαγωνισμό που θα τρέξει στο https://500px.com/quests μέχρι τις 22 Μαΐου με τίτλο ‘Seeking light in nature’. Οι συμμετέχοντες μπορούν να καταθέσουν την αγαπημένη τους φωτογραφία που να δείχνει περιβάλλον σε συνθήκες τέλειου φωτισμού, με στόχο να κερδίσει εξοπλισμό Olympus και Profoto.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Olympus Photo Competitions Profoto
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!