OLYMPUS Season Special, η Olympus επιστρέφει χρήματα στους καταναλωτές


OLYMPUS Season Special, η Olympus επιστρέφει χρήματα στους καταναλωτές

Η μόνη μηχανή που συμμετέχει στο πρόγραμμα είναι η Olympus OM-D E-M1, με την αγορά της οποίας επιστρέφονται 100 ευρώ.

Από φακούς έχουμε τους:
– OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8, 50 ευρώ
– OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL 25mm 1:1.8, 75 ευρώ
– OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:1.8, 100 ευρώ
– OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 Macro, 100 ευρώ
– OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 75mm 1:1.8, 150 ευρώ

Το πρόγραμμα θα τρέχει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2016 και μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της Olympus.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Olympus

Πηγή:

Olympus
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Πολύ καλές οι προωθητικές ενέργειες μπας και τονοθεί η κατάσταση λίγο και οφεληθούμε τόσο τα καταστήματα όσο και εμείς οι καταναλωτές. Συγνώμη, αλλά μόλις είχα δέι την προσφορά, στη αναζήτηση και εγώ ανανέωσης του εξοπλισμού μου. Ψάχνω και ερευνώ περίπου 2-3 μήνες τώρα μέχρι να κατασταλάξω. Είναι απίστευτα ειρωνικό να βλέπω σε μεγάλο επίσημο διανομέα τιμή για το φακό πχ OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8 329 ευρώ σήμερα που μιλάμε, και από την άλλη επειδή είχα στο μυαλό μου τιμές γιατί τον κοίταζα τον συγκεκριμένο φακό να θυμαμαι τιμή κοντά στα 260 ευρώ. Επειδή λοιπόν δεν μαρέσει να νιώθω εγώ κορόιδο και αυτοί έξυπνοι και να μας κάνουν και “δήθεν” εκπτώσεις από τις εταιρείες και όχι από την πλευρά τους, αλλά και να καρπώνονται και τις προωθητικές ενέργειες, όποιος θέλει ας ελέγξει τα καταστήματα αυτά 1- 1.5 μήνα πίσω σε συγκεκριμένα προϊόντα και να δεί και να κάνει ότι νομίζει ο καθένας. Για το συγκεκριμένο παράδειγμα ο συγκεκριμένος φακός είχε 280 ευρώ πριν ενάμιση μήνα, 50 ευρώ τώρα προωθητική ενέργεια και κάνει 329…
    Δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο τα πράγματα είναι όπως είναι, και για όποιον ενδιαφέρεται ας κάνει την διαπιστωση της οποιασδήποτε σημερινής σελίδας με μια cached εκδοση της σε μια σελίδα του στυλ http://www.cachedpages.com/
    Απαράδεκτοι οι μεταπωλητές, εύχομαι να διαβάζει κάποιος από την Olympus…

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!