Η Olympus ανακοινώνει ότι η Olympus VG-170 μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροπληξία


Η Olympus ανακοινώνει ότι η Olympus VG-170 μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροπληξία

Σύμφωνα με την ανακοίνωση δεν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος, αλλά μπορεί να προκληθεί, υπό συνθήκες, ηλεκτρικό σοκ στους χρήστες της Olympus VG-170.

Ακολουθεί η ανακοίνωση.

Επείγουσα ανακοίνωση για όλους τους χρήστες της μηχανής Olympus VG-170

Λόγω κάποιου τεχνικού σφάλματος που προκαλεί ένα πολύ ελαφρύ ηλεκτρικό σοκ στην VG-170 αν κτυπηθεί δυνατά σε ένα συγκεκριμένο σημείο, η Olympus προσφέρει δωρεάν έλεγχο και επισκευή σε όλους τους χρήστες της φωτογραφικής μηχανής. Οι κάτοχοι της VG-170 παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το service της Olympus για να κανονίσουν τον έλεγχο.

Κανένας φόβος για τραυματισμό
Το πιθανό ηλεκτρικό σοκ μπορεί να προκληθεί αν η φωτογραφική μηχανή έχει κτυπηθεί δυνατά και ο χρήστης στη συνέχεια χρησιμοποιήσει το λεβιέ του zoom ή το διακόπτη του κλείστρου. Το ηλεκτρικό σοκ δεν αποτελεί κίνδυνο για τραυματισμό. Αλλά μπορεί να προκαλέσει μούδιασμα στο ακροδάχτυλο και δυσφορία. Μέχρι το Μάιο του 2015, αυτό το τεχνικό ελάττωμα έχει επηρεάσει 3 από τις 430.000 VG-170 παγκοσμίως. Αλλά η Olympus οφείλει να ενημερώσει τις αρχές για πληροφόρησή τους.

Πώς θα επικοινωνήσετε με την Olympus
Για να αποφύγετε αυτή την πιθανότητα, η Olympus σας προτείνει να εφόσον είστε κάτοχος της VG-170, να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Olympus πριν χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφική σας μηχανή ξανά, καλώντας στο 02102814500*. Οι σύμβουλοι πελατών της Olympus έχουν λεπτομέρειες για το πως θα καταθέσετε την φωτογραφική σας μηχανή για έλεγχο και επισκευή. Εναλλακτικά στείλτε ένα email στο olympusservice@zegetron.gr. Αν επικοινωνήσετε μαζί μας γραπτώς, παρακαλούμε συμπεριλάβετε και το σειριακό αριθμό της μηχανής σας στο email. Θα τον βρείτε στο κάτω μέρος της μηχανής.
Λυπούμαστε ειλικρινά για την ταλαιπωρία στην οποία σας βάζουμε. Η ικανοποίησή σας είναι η μεγαλύτερη μας προτεραιότητα και φτάνουμε στα άκρα προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα της Olympus ξεπερνούν τις προσδοκίες σας όσον αφορά στην ποιότητα κατασκευής.

*Δευτέρα – Παρασκευή 9:00-15:00.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Olympus
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!