‘Εκθεση Φωτογραφίας ”Ομορφώς” της Βικτώριας Τζουρά


‘Εκθεση Φωτογραφίας  ”Ομορφώς”  της Βικτώριας Τζουρά

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Η Βικτώρια Τζουρά παρουσιάζει τη πρώτη ατομική της Έκθεση με τίτλο ”Ομορφώς” που θα πραγματοποιηθεί στο Κτίριο Παναγιωτόπουλου στο Αίγιο.
Το θέμα της έκθεσης είναι το ταξίδι.Το ταξίδι που κάνει η ψυχή για να βγεί στο Φως.Η πορεία αυτή δεν είναι παρά εναλλαγές των μορφών ανάμεσα στο Φως και το Σκοτάδι.
Κατα τη διάρκεια αυτού του ταξίδιου η ζωή ανταλλάσει καρτποστάλ με το θάνατο…

Η φωτογραφία είναι εδώ για να ακινητοποιήσει να φυλάξει σφιχτα στα χέρια της το χρόνο.Άραγε μπορεί η φωτογραφία να συναγωνιστεί την αιωνιότητα..;

Η έκθεση αυτή έχει σκοπό να προκαλέσει την αισθητική συγκίνηση και να γίνει ένα επικοινωνιακό εργαλείο ώστε να εκφραστούν συναισθήματα, ευαισθησίες, χαρά,λύπη ψυχική ανάταση(εσωτερικός κόσμος).

Χώρος διεξαγωγής: Κτίριο Παναγιωτόπουλου,Μητροπόλεως 23.
Ν.Αχαίας, Αίγιο.
Εγκαίνια 4 Απριλίου 2015 και ώρα 20:30
Διάρκεια Έκθεσης: 4/4 εως 19/4
Ώρες Λειτουργίας: 10:30-13:30 18:30-21:30
Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα κλειστά.

tzoura_10

DSC049521HJJ

DSC_1680bJK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!