H ONA παρουσιάζει θήκη μεταφοράς φακών σε κυλινδρική μορφή


H ONA παρουσιάζει θήκη μεταφοράς φακών σε κυλινδρική μορφή

Η εταιρεία κατασκευής φωτογραφικών τσαντών ONA αναβιώνει το στυλ των κυλινδρικών φωτογραφικών θηκών για μεταφορά φακών του παρελθόντος.

Η ONA Beacon έχει κυλινδρικό σχήμα και είναι κατασκευασμένη από σκληρό, αδιάβροχο υλικό για την προστασία φακών.

Στο εσωτερικό της μπορούν να μπουν μέχρι 4 φακοί (ή ακόμα και μία μικρή mirrorless μηχανή) και να διαχωριστούν με ειδικά διαχωριστικά, ενώ υπάρχουν δύο ανοίγματα με φερμουάρ για άμεση πρόσβαση.

Η ONA Beacon είναι μία ακριβούτσικη τσάντα, καθώς κοστίζει κοντά στα 150 δολάρια και αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τις 14 Φεβρουαρίου.

ONA-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

ONA Ona Bags Photo Bags

Πηγή:

PopPhoto
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!