OpenROV Trident, έρχεται το φθηνό υποβρύχιο drone για όλους


OpenROV Trident, έρχεται το φθηνό υποβρύχιο drone για όλους

Είχαμε δει το Seawolf, ένα υποβρύχιο για την GoPro, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε δει κάτι τόσο ωραίο όσο το Trident της OpenROV.

Το OpenROV Trident είναι ένα υποβρύχιο drone με τρεις έλικες προώθησης, το οποίο έχει διαστάσεις 20 x 40 x 80 εκατοστά (Π x M x Y) και ζυγίζει μόλις 2.9 κιλά.

OpenROV Trident-7

Μπορεί να κινηθεί μέσα στο νερό με ταχύτητα που πιάνει τα 2 μέτρα το δευτερόλεπτο και μπορεί να φτάσει μέχρι 100 μέτρα βάρος (παρέχεται καλώδιο μήκους 25 μέτρων και αργότερα θα διατίθενται καλώδια και σε μεγαλύτερο μήκος).

Στο μπροστινό του μέρος έχει δύο LED φώτα και μία κάμερα HD, η οποία στέλνει ζωντανή εικόνα μέσω WiFi στον χρήστη του, ενώ οι μπαταρίες του (LiFePO4) επιτρέπουν την λειτουργία του για 3 ώρες.

Το OpenROV Trident κατάφερε να πάρει δεκαπλάσια χρηματοδότηση μέσω της πλατφόρμας KickStarter και αναμένουμε να είναι στην αγορά τον Νοέμβριο του 2016 στην τιμή των 1.200 δολαρίων (μπορείτε να το αγοράσετε από την KickStarter στην τιμή των 949 δολαρίων).

OpenROV Trident-6

OpenROV Trident-2

OpenROV Trident

OpenROV Trident-4

OpenROV Trident-8

OpenROV Trident-9

OpenROV Trident-11

OpenROV Trident-10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

KickStarter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!