Το Oppo Find 7 δημιουργεί εικόνες 50 megapixels


Το Oppo Find 7 δημιουργεί εικόνες 50 megapixels

Μέχρι σήμερα τα περισσότερα κορυφαία μοντέλα της αγοράς διαθέτουν κάμερες με αναλύσεις που κυμαίνονται από 8 megapixels μέχρι και 41 megapixels (Nokia Lumia 1020 – δείτε το συγκριτικό μας τεστ με το Sony Xperia Z1 εδώ).

Το νέο κινέζικο Oppo Find 7, το οποίο ανακοινώθηκε χτες, πουσάρει ακόμα περισσότερο την δυνατότητα δημιουργίας εικόνων υψηλής ανάλυσης στα 50 megapixels.

Tο αξιοσημείωτο στην περίπτωση του Oppo Find 7 είναι ότι διαθέτει τον CMOS αισθητήρα, Sony IMX214, ανάλυσης 13 megapixels. Οι εικόνες των 50 megapixels που δημιουργεί είναι αποτέλεσμα του επεξεργαστή εικόνας Pure Image 2.0 και της λειτουργίας “Super Zoom”.
Στην ουσία η κάμερα του Oppo Find 7 βγάζει πολύ γρήγορα 10 φωτογραφίες και από αυτές κρατάει τις καλύτερες ώστε να δημιουργήσει μία εικόνα με ανάλυση 8.160 x 6.120 pixels (μέγεθος αρχείου 10 MB).

Στα άλλα φωτογραφικά χαρακτηριστικά του Oppo Find 7 που έχουν ενδιαφέρον είναι η δυνατότητα καταγραφής RAW και GIF εικόνων αλλά και η δυνατότητα καταγραφής 4K video στα 30 fps και slow motion video με 100 fps.

Το Oppo Find 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο μοντέλα, με λειτουργικό Android και οθόνη 5.5″. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο partner site Techblog.gr.

Oppo-Find-7-super-zoom-2

Oppo-Find-7-super-zoom-3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Engadget
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!