And the Oscar goes to…


And the Oscar goes to…

Η ταινία “12 Years a Slave” κέρδισε το Oscar καλύτερης ταινίας και η ταινία “Gravity” και ο Alfonso Cuarón το Oscar σκηνοθεσίας.

Από εκεί και πέρα το Oscar Cinematography (φωτογραφίας) πήρε η ταινία “Gravity” με τον Emmanuel Lubezki. Ο Emmanuel Lubezki γεννήθηκε το 1964 στο Μεξικό και ήταν υποψήφιος για το Oscar Cinematography άλλες πέντε φορές, για τις ταινίες “A Little Princess” (1995), “Sleepy Hollow’ (1999), “The New World” (2005), “Children of Men” (2006) και “The Tree of Life” (2011).

H ταινία “Gravity” κατέκτησε επίσης το Oscar Film Editing (μοντάζ) με τους Alfonso Cuarón και Mark Sanger και το Oscar Visual Effects με τους Tim Webber, Chris Lawrence, David Shirk και Neil Corbould.

H ταινία “Gravity”, η οποία γυρίστηκε στη Μ.Βρετανία, είχε αποσπάσει όπως είδαμε και τα BAFTA Cinematography (φωτογραφίας) και BAFTA Visual Effects.

Μπορείτε να δείτε όλους τους φετινούς νικητές εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Oscar
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!