Outdoor Photographer of the Year 2015, ξεκίνησε η περίοδος υποβολής συμμετοχών


Outdoor Photographer of the Year 2015, ξεκίνησε η περίοδος υποβολής συμμετοχών

Κάθε φωτογράφος μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με μέχρι 8 φωτογραφίες σε κάθε κατηγορία, για κάθε μία από τις οποίες πρέπει να πληρώσει 8 λίρες Αγγλίας.

Η μόνη κατηγορία για την οποία η συμμετοχή είναι δωρεάν είναι η κατηγορία Young Outdoor Photographer of the Year, για φωτογράφους μέχρι 18 ετών.

Οι κατηγορίες είναι:
– LIGHT ON THE LAND
– WILDLIFE INSIGHT
– LIVE THE ADVENTURE
– AT THE WATER’S EDGE
– SMALL WORLD
– UNDER EXPOSED
– SPIRIT OF TRAVEL
– YOUNG OPOTY 2015

Ο μεγάλος νικητής του Outdoor Photographer of the Year 2015 θα κερδίσει την συμμετοχή του στο Fjällräven Polar 2015, ένα ταξίδι στα βορειότερα σημεία της Σκανδιναβίας, έχοντας την ευκαιρία να οδηγήσει έλκηθρο στον Αρκτικό Κύκλο.
Οι υπόλοιποι νικητές θα κερδίσουν από 200 λίρες Αγγλίας και μία τσάντα Fjällräven Kaipak.

Στον διαγωνισμό μπορείτε να πάρετε μέρος μέχρι τις 2 Νοεμβρίου 2015. Διαβάστε τις FAQ εδώ και τους όρους συμμετοχής εδώ.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Για την κατηγορία κατω των 18
    1)υπάρχει ένα συγκεκριμένο θέμα;
    2)αυτο με τις έως 8 φωτο ισχύει και για αυτή την κατηγορία;

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!