H Panasonic παρουσιάζει τρία νέα μοντέλα videocameras με ανάλυση Full HD


H Panasonic παρουσιάζει τρία νέα μοντέλα videocameras με ανάλυση Full HD

Πρόκειται για τις Panasonic HC-W570, Panasonic HC-V270 και Panasonic HC-V160. Και οι τρεις νέες videocameras έχουν αισθητήρα 2.2 megapixels, τεχνολογίας BSI (back-illuminated sensor), λειτουργούν με μπαταρία λιθίου και δέχονται κάρτες μνήμης SD.

Οι Panasonic HC-W570 και Panasonic HC-V270 έχουν ευρυγώνιο φακό που ξεκινάει από τα 28mm και προσφέρει 50x οπτικό zoom και διαθέτουν οπτικό σταθεροποιητή 5 άξονων. Η Panasonic HC-V160 έχει φακό που ξεκινάει από τα 32.3mm και προσφέρει 38x οπτικό zoom, ενώ έχει ψηφιακό σταθεροποιητή.
Επιπλέον οι Panasonic HC-W570 και Panasonic HC-V270 έχουν WiFi και NFC.

H διαφορά των Panasonic HC-W570 και Panasonic HC-V270 είναι ότι η πρώτη έχει μία δεύτερη κάμερα, ενσωματωμένη στο πλάι της οθόνης, η οποία μπορεί να περιστραφεί και να καταγράψει ένα δεύτερο πλάνο, όπως για παράδειγμα τον βιντεολήπτη. Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να συνδέσει το smartphone του στην Panasonic HC-W570 και να στέλνει στην videocamera την εικόνα που καταγράφει με την κάμερα του smartphone (πολύ έξυπνο!).
Επίσης η Panasonic HC-W570 έχει οθόνη αφής 3″, ενώ η Panasonic HC-V270 οθόνη αφής 2.7″ (η Panasonic HC-V160 έχει οθόνη 2.7″ που δεν έχει τεχνολογία αφής).

Panasonic HC-W570

H Panasonic HC-W570 είναι διαθέσιμη σε μαύρο ή λευκό χρώμα στην τιμή των 450 δολαρίων.

Panasonic HC-W570

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Panasonic.

Panasonic HC-V270

H Panasonic HC-V270 είναι διαθέσιμη σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα στην τιμή των 300 δολαρίων.

Panasonic HC-W270

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Panasonic.

Panasonic HC-V160

H Panasonic HC-V160 είναι διαθέσιμη σε μαύρο χρώμα στην τιμή των 230 δολαρίων.

Panasonic HC-V160

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Panasonic.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

4 σχόλια

  • #
    1

    Ενδιαφερομαι να παρω μια βιντεοκαμερα η οποια να αναμεταδιδει ασυρματα και σε καλη ποιοτητα εικονας σε τηλεοραση η βιντεοπροβολεα σε μια αποσταση 300-500 μετρα απο τον χωρο ληψης. Διαβασα για τις νεες βιντεοκαμερες της Πανασονικ (270 & 570). Πηγα σε καταστηματα της πολης μου (Θεσσαλονικη) ομως οι πωλητες μου ελεγαν διαφορετικα πραγματα. Ο ενας ελεγε οτι μπορει να γινει και ο αλλος το αντιθετο.

    Ποια ειναι η γνωμη σας. Κι αν μπορει γινει με ποιο τροπο?

  • #
    1

    Καλησπερα, ενδιαφερομαι για μια βιντεοκαμερα handycam HC-V270( αυτη του αρθρου) Με προβληματιζει η ποιοτητα του ηχου.. Εχω δει πολλες test βιντεο με αυτη και δεν μπορω να καταλαβω αν ο ηχος της ειναι καταλληλος ή οχι για την χρηση που θελω να κανω..

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!