Σε προβλήματα η Panasonic, αναδιοργανώνει το φωτογραφικό της τμήμα


Σε προβλήματα η Panasonic, αναδιοργανώνει το φωτογραφικό της τμήμα

Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει πολύ σκληρά τον φωτογραφικό χώρο και όλες οι εταιρείες αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα.

Η τελευταία εταιρεία που φαίνεται να έχει σοβαρά προβλήματα είναι η Panasonic, όπως φανερώνουν τα οικονομικά αποτελέσματα του οικονομικού έτους που έκλεισε στις 31 Μαρτίου και το οποίο αποκάλυψε ζημιές 46 δις Γιεν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα nikkei (με επιχειρηματικά και οικονομικά νέα) τα χαμηλά κέρδη της εταιρείας οδηγούν σε αναδιάρθρωση της εταιρείας.

Η πιο σημαντική για εμάς αλλαγή είναι το γεγονός ότι ανάμεσα σε όλες τις ενέργειες αναφέρεται ότι το φωτογραφικό τμήμα (τμήμα ψηφιακών καμερών) της εταιρείας θα αναδιοργανωθεί. Μαζί με άλλα τμήματα της εταιρείας, όπως αυτό των οπτικών δίσκων, θα υπάρξει μείωση του μεγέθους του φωτογραφικού τμήματος και η λειτουργία του θα μπει κάτω από την ομπρέλα άλλου τμήματος.

Μένει να δούμε αν η νέα αναδιάρθρωση της Panasonic θα την επαναφέρει στο δρόμο των κερδών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Panasonic Panasonic Cameras

Πηγή:

Nikkei
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!