H Panasonic ανακοίνωσε την διάθεση νέων Firmware για τις mirrorless Panasonic DMC-G6 και Panasonic DMC-GF6.
Η αναβάθμιση επιτρέπει την χρήση manual εστίασης με τον φακό H-FS12032 και ταυτόχρονα λύνει τα προβλήματα σύνδεσης μέσω WiFi με συσκευές Apple iOs.
Μπορείτε να κατεβάσετε το νέο Firmware για την Panasonic DMC-G6, έκδοση 1.2, εδώ και το νέο Firmware για την Panasonic DMC-GF6, έκδοση 1.2, εδώ.
The following two tabs change content below.
Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο.
Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
Latest posts by Βάιος Βήτος (see all)
- Η Fujifilm δεν θα είναι στη Photokina; - Τρίτη, 10 Δεκέμβριος 2019
- Νίκη Πάνου: Δείτε πώς να φτιάξετε ένα ειδικό δωμάτιο για φωτογράφιση με μόλις 80 ευρώ! - Σάββατο, 7 Δεκέμβριος 2019
- SIGMA: Ανακοίνωσε πότε έρχονται και σε ποια τιμή οι L-mount στα 40mm και 105mm - Παρασκευή, 6 Δεκέμβριος 2019
- 3 Legged Thing Albert: Παρουσιάζουμε το έξυπνο φωτογραφικό τριπόδι! - Πέμπτη, 5 Δεκέμβριος 2019
- Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας: Εκλέχτηκε το νέο Δ.Σ. - Πέμπτη, 5 Δεκέμβριος 2019
viaPanasonic