Η Panasonic παρουσιάζει πέντε νέες Full HD videocameras


Η Panasonic παρουσιάζει πέντε νέες Full HD videocameras

Οι Panasonic HC-W850, HC-V750, HC-V550CT, HC-V250 και HC-V130, είναι οι πέντε νέες Full HD videocameras που παρουσίασε η ιαπωνική εταιρεία.

Ας δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά των νέων καμερών.

Η ναυαρχίδα Panasonic HC-W850 έχει δυνατότητα διπλής λήψης με μία έξτρα κάμερα (τεχνολογία Twin Camera), η οποία επιτρέπει στο χρήστη να καταγράφει δύο σκηνές μαζί. Η δεύτερη κάμερα βρίσκεται στο πλάι και δίπλα στην LCD οθόνη και μπορεί να περιστραφεί ανάλογα με την επιθυμία του χρήστη.
Η Panasonic HC-W850 μπορεί να καταγράψει Full HD video χάρη στον CMOS αισθητήρα των 6.03 megapixels, τον νέο επεξεργαστή και τον νέο φακό (αποδίδει 20x zoom) που έχει. Διαθέτει υβριδικό σύστημα οπτικής σταθεροποίησης OIS (5 αξόνων) και λειτουργία Advanced Level Shot Function για “σταθερές” λήψεις και έχει ενσωματωμένο WiFi και NFC. Τέλος μπορεί να λειτουργήσει και ως κάμερα παρακολούθησης βρεφών (baby monitor).

H Panasonic HC-V750 ενσωματώνει όλα τα παραπάνω στοιχεία της HC-W850 χωρίς όμως την δεύτερη κάμερα στο πλάι (τεχνολογία Twin Camera).

H Panasonic HC-V550CT και η Panasonic HC-V250 είναι δύο λεπτές videocameras με 50x οπτικό zoom (και 90x Intelligent zoom). Και οι δύο videocameras έχουν ενσωματωμένο WiFi και NFC και μπορούν να λειτουργήσουν και ως κάμερα παρακολούθησης βρεφών (baby monitor).
Η κύρια διαφορά τους είναι το σύστημα σταθεροποίησης που χρησιμοποιούν καθώς η Panasonic HC-V250 διαθέτει Power O.I.S (Optical Image Stabiliser) και η Panasonic HC-V550CT διαθέτει υβριδικό σύστημα οπτικής σταθεροποίησης OIS (5 αξόνων) και λειτουργία Advanced Level Shot Function. Επιπλέον η Panasonic HC-V250 είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα τεχνολογίας οπίσθιου φωτισμού BSI, ενώ στο κουτί της Panasonic HC-V550CT θα παρέχεται και το νέο αξεσουάρ Remote Pan Tilt Cradle, το οποίο της δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ως κάμερα ασφαλείας για την απομακρυσμένη παρακολούθηση χώρων. Το Remote Pan Tilt Cradle θα πωλείται και ξεχωριστά για χρήση με τα υπόλοιπα νέα μοντέλα (εκτός της Panasonic HC-V130).

Τέλος έχουμε τη νέα Panasonic HC-V130, μία videocamera για τον αρχάριο χρήστη, με 38x οπτικό zoom (χωρίς WiFi και NFC).

Προς το παρόν δεν ανακοινώθηκε πότε θα είναι διαθέσιμες οι νέες videocameras και σε τι τιμή θα πωλούνται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Panasonic
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!